Anasayfa   |   E-Posta   |   English
gıda ürünleri : asesulfam-k
Bilgi
Uygulama
Sunum
Belgeler

Ürün Özellikleri

Aselsulfam potasyum, sakkarozdan 180-200 kat daha yüksek tatlılığa sahip olan kalorisiz yapay bir tatlandırıcıdır. Asesulfam-K, genellikle çok iyi sinerjik etki gösterdiği ve kullanıldığı ürünlerde istenen tatlılığı arttırdığı için aspartam ve diğer tatlandırıcılarla birlikte kullanılmaktadır.
E950, gıda katkı maddesi olarak tanımlanmaktadır.

Strüktür ve Moleküler Yapısı

Asesulfam potasyum; 6-metil-1,2,3-oksathiazin-4(3H)-1 2,2-dioksit’ in potasyum tuzudur. Beyaz kristal toz halindedir.
Kimyasal Formülü: C4H4KNO4S   ;  Moleküler Formülü: 201.24 g/mol

Asesülfam-K Üretimi ve Kalite Kontrol

Hammadde bileşenlerinin KALİTE KONTROLÜ -SENTEZ- HALKALAŞMA REAKSİYONU - HİDROLİZ —SENTRİFÜGASYON- NÖTRALİZASYON - SAFLAŞTIRMA & AĞARTMA -FILTRASYON-KRİSTALİZASYON- SENTRİFÜGASYON -SAFLAŞTIRMA & AĞARTMA -FILTRASYON - KRİSTALİZASYON -SENTRİFÜGASYON - HAVA KURUTMA -TANECİK DAĞILIMI-METAL DETEKTÖR-SON ÜRÜN KONTROLÜ—PAKETLEME

WENDA, üretim ve üretim sonrası aşamalarda ürünlerinde, FCC IV, USP, GMO-free ve diğer uluslar arası gıda katkı maddeleri standartlarına uygun olarak bütün kalite kontrollerinin en son teknolojinin gerektirdiği şartlarda yapıldığının garantisini vermektedir. Wenda, üretim alanlarında GMP/HACCP/ISO standartlarının gerektirdiği şartların uygulanmasını sağlar. Wenda markalı ürünler ISO 9001:2000, ISO 22000 (HACCP) ve KOSHER kalite belgelerine sahiptir.

Copyright by: Biokim Kimya Ltd. Sti.
Produced by: Orion Medya