Anasayfa   |   E-Posta   |   English
gıda ürünleri : lisozim
Bilgi
Uygulama
Sunum
Belgeler

Ürün Özellikleri

Lisozim, hidroklorür formunda yumurta akından elde edilen, gıda kullanımına uygun, doğal bir antimikrobiyaldir.  Geniş bir skaldaki bakterilerin hücre duvarı yapılarını bozarak, özellikle gram pozitif bakterilerin hücre duvarlarındaki polisakkarit yapıya etki ederek, mikroorganizma faaliyetini  yok etmektedir. Gıda sanayine ek olarak, özellikle ilaç sanayinde de kullanılan bir koruyucudur.
E1105 kodlu, gıda katkı maddesi olarak tanımlanmaktadır.

Strüktür ve Moleküler Yapısı

Lisozim, tavuk yumurtası akından elde edilen 129 amino asit içerikli polipeptid bir yapıya sahiptir. Gıda sanayinde genellikle hidroklorür formu kullanılmaktadır ve enzimatik bir aktiviteye sahiptir .Molekül Ağırlığı: 14000 g/mol

Lisozim Üretimi ve Kalite Kontrol

Yumurta akı -ADSORPSİYON -DESORPSİYON -SEPERASYON & KONSANTRASYON -PÜSKÜRTME İLE KURUTMA -SON ÜRÜN KONTROLÜ -PAKETLEME

RADA biotech., üretim ve üretim sonrası aşamalarda ürünlerinde, FCC IV, USP, GMO-free ve diğer uluslar arası gıda katkı maddeleri standartlarına uygun olarak bütün kalite kontrollerinin en son teknolojinin gerektirdiği şartlarda yapıldığının garantisini vermektedir. Rada Biotech. üretim tesislerinde GMP/HACCP/ISO standartlarının gerektirdiği şartlar uygulanmaktadır. Rada Biotech firması ISO 9001:2000, ISO 22000 (HACCP) ve KOSHER kalite belgelerine sahip ve standartların gerekliliklerinin bilincinde üretim yapan bir firmadır.

Copyright by: Biokim Kimya Ltd. Sti.
Produced by: Orion Medya