Anasayfa   |   E-Posta   |   English
gıda ürünleri : nisin
Bilgi
Uygulama
Sunum
Belgeler
Ürün Özellikleri

Doğal bir antimikrobiyal olan Nisin ısıl işlem gören, fermente olmayan ve düşük pH aralığına sahip gıdalarda; Gram (+) bozulmaları ve patojen bakterileri faaliyetini önleyerek, raf ömrü süresini uzatır.
E 234 kodlu gıda katkı maddesi olarak tanımlanmaktadır.

 

Strüktür ve Moleküler Yapısı

Nisin, 34 amino asidin bir araya gelmesiyle oluşan polisiklik peptid bir inhibitördür. Nisin, Lactococcus lactis bakterisinin kullanıldığı bir fermantasyon ürünüdür. Süt içerikli doğal hammaddelerden fermantasyon yolu ile elden edilen Nisin, kimyasal bir sentez ürünü değildir.
Kimyasal Formülü: C143H228N42O37S7    ;  Molekül ağırlığı: 3348 g/mol

Nisin Üretimi ve Kalite Kontrol

Süt bakterisi Streptococcus LACTIS - DERİN FERMANTASYON -AYIRMA PROSESİ — KONSANTRASYON PROSESİ - KONSANTRASYON PROSESİ - 2.5% NİSİN (sodyum klorür ve denatüre süt kuru maddesi ile dengelenmiş -PÜSKÜRTME İLE KURUTMA VE ÖĞÜTME YOLU İLE UYGUN PARTİKÜLDE ÜRÜN ELDESİ -SON ÜRÜN KONTROLÜ -PAKETLEME

RADA Biotech., üretim ve üretim sonrası aşamalarda ürünlerinde, FCC IV, USP, GMO-free ve diğer uluslararası gıda katkı maddeleri standartlarına uygun olarak bütün kalite kontrollerinin en son teknolojinin gerektirdiği şartlarda yapıldığının garantisini vermektedir. Rada Biotech. üretim tesislerinde GMP/HACCP/ISO standartlarının gerektirdiği şartlar uygulanmaktadır. Rada Biotech firması ISO 9001:2000, ISO 22000 (HACCP) ve KOSHER kalite belgelerine sahip ve standartların gerekliliklerinin bilincinde üretim yapan bir firmadır.

Copyright by: Biokim Kimya Ltd. Sti.
Produced by: Orion Medya