Anasayfa   |   E-Posta   |   English
gıda ürünleri : natamisin
Bilgi
Uygulama
Sunum
Belgeler

Ürün Özellikleri

Natamisin, özellikle gıda sanayine yönelik olarak kullanılan; gıdalarda küf ve maya gelişiminin önlenmesinde etkili olan bir koruyucudur. Bu sayede ekonomik anlamda maliyetlerin düşürülmesinde önemli bir yeri vardır. Natamisin, çok düşük konsantrasyonlarda kullanılarak, küf ve mayaların üzerinde mutlak etki sağlayabilmektedir. Küf ve maya gelişimini önleyerek gıda kalitesinin korunmasına katkı sağlayan, raf ömrü boyunca ürünlerde olumsuz renk, koku ve tat değişikliğine yol açmayan bir üründür.
E 235 kodlu gıda katkı maddesi olarak tanımlanmaktadır.

.

Strüktür ve Moleküler Yapısı

Natamisin, “pimarisin” olarak da bilinen,  Streptomyces natalensis bakterisinden biyoteknolojik yollarla elde edilen doğal bir antimikrobiyaldir.

Kimyasal formülü: C33H47NO13    ;  Molekül ağırlığı:: 665.75 g/mol

Natamisin Üretimi ve Kalite Kontrol

Streptomyces Natalensis - DERİN FERMENTASYON - KOMPLİKE EKSTRAKSİYON PROSESİ -50%NATAMİSİNİN; LAKTOZ, GLUKOZ VEYA TUZ İLE KARIŞIM HALİNE GETİRİLMESİ -SON ÜRÜN KONTROLÜ -PAKETLEME

 

RADA Biotech., üretim ve üretim sonrası aşamalarda ürünlerinde, FCC IV, USP, GMO-free ve diğer uluslar arası gıda katkı maddeleri standartlarına uygun olarak bütün kalite kontrollerinin en son teknolojinin gerektirdiği şartlarda yapıldığının garantisini vermektedir. Rada Biotech. üretim tesislerinde GMP/HACCP/ISO standartlarının gerektirdiği şartlar uygulanmaktadır. Rada Biotech firması ISO 9001:2000, ISO 22000 (HACCP) ve KOSHER kalite belgelerine sahip ve standartların gerekliliklerinin bilincinde üretim yapan bir firmadır.

 

Copyright by: Biokim Kimya Ltd. Sti.
Produced by: Orion Medya